קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

ריזוטו רכיכות ונציאני

ריזוטו רכיכות ונציאני
מתכון ריזוטו רכיכות ונציאניות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 221 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, עצמות דגים וראשים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. נסו סרדינים ונציאניים, צדפות בסגנון ונציאני, ו חסילונים וצדפות ונציאניים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעשות מלאי דגים עשיר עם הקליפות, עצמות דגים וראשים. בצע את המתכון לריזוטו אבל מוסיפים שום קצוץ עם בצל, ומבשלים את האורז במרק הדגים המתוחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
2
מחממים את הצדפות המבושלות ב 4 כפות חמאה, עונה לטעום ולזרוק עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תבניות מאפינסתבניות מאפינס
3
מערבבים לתוך ריזוטו מבושל ומוסיפים את החמאה הנותרים גבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
תבניות מאפינסתבניות מאפינס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.