קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

ריזוטו שרימפס ועגבניות

ריזוטו שרימפס ועגבניות
שרימפס מתכון ריזוטו עגבניות מוכן בתוך כ 45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 92 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 785 קלוריות. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כרישה, עגבניות, זן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכונים דומים: ריזוטו אלה קרמה די סקמפי (ריזוטו עם שרימפס טהור), ריזוטו שרימפס, ו ריזוטו שרימפס ואפונה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית ומקפיצים את השרימפס עד שהוא אטום בלבד, כ -2 דקות. במעבד מזון מחית את השרימפס, השמנת הכבדה והעגבניות לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לריזוטו: בסיר קטן הביאו את ציר השרימפס לרתיחה על אש גבוהה. להפחית את חום ולהתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי שרימפסמלאי שרימפס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים 2 כפות חמאה לא מלוחה בסיר עם תחתית כבדה על אש בינונית, מוסיפים את שאלוט ומקפיצים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את אורז הארבוריו ומערבבים עד שהוא מצופה בחמאה, בערך 1 עד 2 דקות. הופכים את האש לגבוהה ומוסיפים את היין הלבן, מערבבים עד שרוב היין נספג באורז. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז Arborrioאורז Arborrio
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את הציר החם 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד, לאחר כל תוספת, עד שהנוזל נספג. ממשיכים להוסיף את הציר ומערבבים לשחרור העמילן מהאורז. התחל לבדוק את האורז עבור אלילות לאחר 18 דקות, זה צריך להיות אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מוסיפים את תערובת שמנת השרימפס וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את יתרת החמאה, הבזיליקום, הפטרוזיליה והפרמזן. התאם את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
במחבת גדולה על אש בינונית הקפיצו את השום ואת השרימפס שנותר בשמן זית למשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מגישים את השרימפס על גבי הריזוטו ומפזרים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
בסיר מלאי גדול על אש גבוהה הקפיצו את קליפות השרימפס עד ורוד בוהק.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הכרישה, הגזר, הבצל, השאלוט, השום והטימין ומבשלים עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
יוצקים את היין הלבן ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
13
מוסיפים את המים הקרים ומביאים לרתיחה. דלף כל קצף או זיהומים מפני השטח. מבשלים על אש בינונית למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז arborioאורז arborio2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ2גזר, קצוץגזר, קצוץ3sprigsעלי טימין טרייםעלי טימין טריים1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חבורהכרישה, ניקה, חלקים לבנים, קצוץכרישה, ניקה, חלקים לבנים, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2בצל, קצוץבצל, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק, בתוספת 1/4 כוס, קצוצים לקישוטעלי פטרוזיליה איטלקיים קצוצים דק, בתוספת 1/4 כוס, קצוצים לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט טחון דקשאלוט טחון דק4שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2kgsקליפות שרימפס, ראה הערה של קוקקליפות שרימפס, ראה הערה של קוק227פלפל האבנרושרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים12שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפיותחמאה ללא מלח, בתוספת 2 כפיות4בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )6קצת קישואים קצוציםמסננים, מצננים ומכניסים למקררמסננים, מצננים ומכניסים למקרר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.