רימון גרניטה
רימון Granita דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 114 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, תפוזים, מיץ רימונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: רימון-אננס גרניטה, קוקטייל רימון קיווי גרניטה, ו עוגיות מזל גדולות עם רימון Granita.
הוראות
במחבת 9 על 13 אינץ', מיץ רימונים ומערבבים, מיץ תפוזים, מיץ לימון וסוכר. מכסה אטום.
להקפיא תערובת עד מוצק, 3 עד 4 שעות. לשבור תערובת קפואה לחתיכות. הכה עם מיקסר רק עד חתיכות בגודל אפונה. להחזיר granita פאן להקפיא, מכוסה אטום, עד המשרד, לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
בינתיים, באמצעות zester או פומפיה, לחתוך על 1 כף קליפת תפוז גזעים ארוכים ודקים.
עם סכין חדה, לחתוך הנותרים קליפת קרום כתום. להחזיק פירות מעל קערה לחתוך בין קרום ופירות לשחרר קטעים לקערה.
כף חלקים שווים granita לתוך כוסות מקורר או קערות קטנות, מפזרים כל אחד עם 1 כף זרעי רימון, ומקשטים עם מקטעים כתומים קליפת תפוז.