רימון פרסי-עוף אגוז דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 149 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל, קורטוב של קינמון טחון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 33%. מתכונים דומים: עוף פרסי או ברווז ברוטב אגוז רימון (Fesenjan), תבשיל עוף פרסי עם רוטב אגוז ורימון, ו רימון פרסי-תבשיל כבש אגוז.
הוראות
1
מניחים אגוזי מלך במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מפזרים עוף עם 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
מלח
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים חצי עוף למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מהמחבת. חזור על הליך עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
להוסיף 3/4 הנותרים מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל, אגוזי מלך הקרקע, מרק, ואת שאר החומרים למעט כוסברה, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד מופחת 1 1/2 כוסות (כ 15 דקות), ערבוב מדי פעם. להחזיר עוף למחבת; לכסות ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.