רך shell פו 'ילד עם רוטב טרטר צ' יפוטלה
אם יש לכם סרטנים רכים ג'מבו, אבוקדו, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סרטנים רכים מוקפצים ברוטב חריף, סרטני הצדפה הרכים של שילה עם רוטב חמאת לימון, ו סרטן פגז רך מצופה פנקו עם רוטב פונזו ג'ינג'ר.
הוראות
להקציף חלב אנצ 'ו צ' ילה אבקות שום בקערה רדודה עד בשילוב; להוסיף סרטנים. כיסוי וצינה 1 שעה.
בינתיים, מברשת פרוסות בצל אדום עם 1 כף שמן. גריל או צלייה 4 דקות לכל צד. תניח בצד.
מורחים צלעות חתוכות של לחמניות עם חמאה, וגריל או טוסט עד חום זהוב.
שלב קמח תירס והבא 3 מרכיבים במעבד מזון. תהליך עד תערובת דומה פירורים עדינים; תערובת העברה למנה רדודה.
מסננים סרטנים, וזורקים תערובת חלב. לדלות סרטנים בתערובת קמח תירס.
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר שמן חם מאוד, מוסיפים חצי סרטנים, למעלה בצד למטה; לטגן 2 עד 3 דקות בצד או עד הזהב.
מסננים סרטנים על מגבות נייר, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה, ולהתחמם בתנור 200. חזור עם שאריות שמן וסרטנים.
מורחים צלעות קלויות של לחמניות עם רוטב טרטר צ ' יפוטלה. למעלה עם עלה חסה, 2 פרוסות כל עגבניה ואבוקדו, פרוסת בצל אדום בגריל, וסרטן מטוגן. למעלה עם נבטים וסחיטה של ליים.
הערה יין: "כשאני שומע כי צלחת פירות ים יש בעיטה, אני רפלקסיבית ללכת לאיכות כיבוי אש של ריזלינג גרמני. ריזלינג קל ויבש כמו ד " ר לשחרר ריזלינג Kabinett (2$
או Gunderloch Jean-Baptiste Riesling Kabinett ($1
יהיה לאלף את החום הנובע צ ' ילה אבקות שום בהכנה זו. חריפות הפה של היינות האלה--כל כך ראויה להערצה בריזלינג טוב -- תרענן את החך אחרי לגימה של סרטן מטוגן."מארק אולדמן