קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רצועות פיסלדיר

רצועות פיסלדיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פסי Pisaladiere. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הניסואיז, הפלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו Pisaladière, Pisaladiere II, ו Pisaladière" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל, אנשובי, פלפלים, רוזמרין, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בשמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר לקערה ומערבבים זיתים, ואז מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם בלנדר מאפה או את קצות האצבעות עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים חלב ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מדובלל. ללוש בצק בעדינות 8 עד 10 פעמים עם ידיים מקומטות על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
חתוך ל 3 רצועות שוות. סדר רצועות 1 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה ungreased להתפשט עם מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
העברה למתלה באמצעות מרית מתכת גדולה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
6
הערות של טבחים: מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. רצועות פיסלדיר ניתן אפוי 3 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.