קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רצועות פיסלדיר

רצועות פיסלדיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פסי Pisaladiere. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הניסואיז, הפלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. נסו Pisaladière, Pisaladiere II, ו Pisaladière" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל, אנשובי, פלפלים, רוזמרין, מעוגל 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בשמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר לקערה ומערבבים זיתים, ואז מילוי מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה. מערבבים בחמאה עם בלנדר מאפה או את קצות האצבעות עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים חלב ומערבבים במזלג עד לקבלת בצק מדובלל. ללוש בצק בעדינות 8 עד 10 פעמים עם ידיים מקומטות על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
מרדדים את הבצק לתוך ריבוע 12 אינץ '(1/4 אינץ ' עבה)על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
חתוך ל 3 רצועות שוות. סדר רצועות 1 אינץ 'בנפרד על תבנית אפייה ungreased להתפשט עם מילוי, משאיר גבול 1/2 אינץ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים עד הקרום הוא זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
העברה למתלה באמצעות מרית מתכת גדולה וקריר כדי חם או טמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
חותכים לרוחב לחתיכות 1 אינץ'.
6
הערות של טבחים: מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש. רצועות פיסלדיר ניתן אפוי 3 שעות קדימה ונשמר, חשוף, בטמפרטורת החדר.