שאור פוקצ'ה עם ענבים ורוזמרין
המתכון Focaccia מקור עם ענבים רוזמרין מוכן תוך כ 40 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מיגון מבעבע starter, שמן זית כתית מעולה לא מזוקק, מלח ים לא מזוקקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו פוקצ'ה עם רוזמרין וענבים, Taleggio עם ענבים רוזמרין על פוקצ'ה, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים המתנע הגהה, מים חמים, שמן זית, קמח דגנים מלאים ומלח ים יחד עד בשילוב טוב.
יוצקים את הבצק לקערה של מערבל דוכן מצויד וו בצק ומערבבים את החומרים יחד במהירות נמוכה; לחלופין, קמח הדלפק שלך ללוש את החומרים יחד עד כדור חלק, גמיש של בצק צורות.משמנים קערת ערבוב עם קצת שמן זית; מניחים את הבצק בקערה ומכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת מטבח לחה מעט.אפשר את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך כארבע שעות.אגרוף אותו, ולאפשר לו לעלות שוב, עד הוכפל בתפזורת.לאחר הכפיל בתפזורת, לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 3/4 אינץ ' עבה. עכשיו הוא מוכן לענבים, רוזמרין ותוספות אחרות.גימור ואפייה פוקאצ ' ה שאור
מחממים את התנור ל 475 מעלות פרנהייט.ברגע שאתה כבר התגלגל החוצה את המקור, להכניס את פני השטח שלה עם רפידות של האצבעות שלך או לדקור את פני השטח שלה עם הקוצים של מזלג.לזרוק ענבים שלמים על פני הבצק, ואז מפזרים את הבצק עם מלח ים גס, מחטי רוזמרין ופלפל שחור הקרקע גס.
אופים את הפוקצ ' ה על אבן אפייה בתנור שחומם מראש ל 475 מעלות פרנהייט במשך עשרים עד שלושים דקות, או עד הלחם הוא שחום וקשוח.אפשר לפוקצ ' ה להתקרר לטמפרטורת החדר ולהגיש אותו בשמן זית נוסף.