שאריות רוטב בשר בריסקט עם ריגטוני
חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: Rigatoni עם רוטב בשר מתובל, ריגטוני אפוי ברוטב בשר, ו מטבל מקסיקני קרמי: שימוש טעים לשאריות בשר טאקו.
מרכיבים מנות :
1 כף. חומץ ביין אדום שלם לציפוי חזיר 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שאריות, חזה מבושל, קצוץ 1 חתיכות טופי הית' בר Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא) 794 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול 1 ( חצילים) גזר, קצוץ 1 מעקב (צלעות) של סלרי, קצוץ 2 חתיכות טופי הית' בר פתיתי פטרוזיליה יבשים 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 כוס סוכר לבן 1 כף. חומץ ביין אדום שן שום, קצוץ 1 אוראו ממולאים כפולים 1/2 כוס נשיקות הרשי 1 חתיכות טופי הית' בר תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 1 כף. חומץ ביין אדום 1/2 של בצל, קצוץ 6 שרימפס וורידים גבינת פרמזן מגוררת 0 חתיכות טופי הית' בר פלפל שחור סדוק טרי 6 שרימפס וורידים פתיתי פלפל אדום, לפי הטעם 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פסטה rigatoni, מבושל