מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש נורות שומר, חמאה, ציר עוף, גרידת תפוזים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שומר מטוגן, שומר מטוגן, ו שומר מטוגן.
הוראות
1
חותכים את צמרות נורות שומר, קוצצים 2 כפות של fronds ומניחים בצד. חותכים את נורות שומר לשניים, לאורכו, דרך הליבה. חותכים כל חצי לאורכו לרבעים (אתה צריך לקבל שמונה חתיכות בסך הכל מתוך כל נורה שומר), משאיר כמה הליבה מחוברת כך חתיכות לא להתפרק כפי שהם מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
2
מחממים את מגורי השומר בחמאה משני צדדים: ממיסים את החמאה במחבת סאוטה גדולה על חום בינוני-גבוה ומניחים את חתיכות השומר במחבת בשכבה אחת. להפחית את החום בינוני לבשל את חתיכות שומר, מבלי להזיז אותם, לפחות 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שומר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים את המלח והסוכר על השומר (הסוכר יעזור עם קרמליזציה).
מרכיבים שתצטרך
שומר
סוכר
מלח
4
בדוק בראונינג, ולבשל עוד דקה או שתיים אם הם לא השחמה עדיין. הפוך את חתיכות השומר מעל ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
שומר
5
הוסף אוזו, ואז מלאי ומים: כאשר שני הצדדים של השומר הם השחמה יפה, להוסיף את אוזו למחבת. הגבר את החום לגובה בינוני. האוזו צריך להרתיח במהירות. כאשר הוא כמעט נעלם, להוסיף את המניה ומים.
מרכיבים שתצטרך
שומר
מלאי
מים
אוזו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
כיסוי ומבשלים: להביא את הנוזל לרתיחה, ואז להפחית את החום עד נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
הסר את הכיסוי, להגדיל את החום גבוה ולתת את המניות לבשל למטה עד שהוא זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
מלאי
2
מוסיפים את שברי שומר ואת רוב גרידת התפוז ומשלבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
שומר
3
מגישים מקושטים עם שאר ההתלהבות וכמה כתמים של מיץ לימון.