קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

שוקולד בבקה

שוקולד בבקה
שוקולד בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 553 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 שעות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו שוקולד בבקה, שוקולד בבקה, ו שוקולד בבקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את השמרים ו -2 כפות מים חמים בקערת מערבל המעמד; מניחים בצד עד לקבלת קצף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את החלב, השמנת החמוצה, החלמון ו -1 / 2 כוס הקמח; מקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה את הקמח הנותר 1 1/4 כוסות, מגרדים את הקערה לפי הצורך, כדי ליצור בצק רטוב, בערך4 דקות. מגבירים את המהירות לגובה בינוני; מוסיפים את כל הביצה, הסוכר, המלח והווניל ומקציפים עד לקבלת קרם, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם; מקציפים עד להטמעה. הבצק יהיה רטוב מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מברישים קערה גדולה בחמאה; מעבירים את הבצק לקערה ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
בואו לעלות במקום חמים עד כמעט הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. מערבבים את הבצק כדי להכות אותו; מכסים ומכניסים למקרר עד ליציבות, לפחות 3 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
אבק בנדיבות דף נייר קלף בקמח. טפחו את הבצק לריבוע על הקלף, ואז גלגלו למלבן בגודל 11 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הבצק והקלף לתבנית ומברישים את עודפי הקמח. מכסים ומצננים עד שהם יציבים מספיק לעיצוב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
בינתיים מכינים את המילוי: דופקים את השקדים והסוכר במעבד מזון עד שהם עדינים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים את החמאה, הביצה, הרום, הווניל, הקינמון, גרידת התפוז ותמצית השקדים; דופק עד לקבלת תערובת חלקה. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
גרידה כתומהגרידה כתומה
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דבש הדריםדבש הדרים
10
הכינו את השטרויזל: מועכים בקערה את הסוכר, הקמח והחמאה של הקונדיטורים בעזרת מזלג ליצירת גושים. מכסים ומצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
חמאה במחבת כיכר 8 1/2 על 4 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
12
מורחים את מילוי השקדים על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ'; מפזרים את השוקולד. החל מצד קצר, השתמשו בקלף כדי לגלגל היטב את הבצק, והברישו את עודפי הקמח. צובטים את קצות הגליל ואז מסובבים מספר פעמים. מקפלים את הטוויסט לשניים כך שהקצוות ייפגשו. סובבו שוב את הבצק המקופל והניחו בתבנית. מכסים עם קלף חמאה; בואו לעלות במקום חמים עד נפוח, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
14
מברישים את הכיכר בביצה הטרופה, ואז מפזרים את השטרויזל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
אופים עד הלחם הוא זהוב מעיינות בחזרה כאשר לחצה, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות. לשחרר עם סכין, ואז לתת מגניב במחבת, 1 שעה. פתח את התבנית על מתלה כדי לסיים את הקירור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

1מנות1/2 כפיות שמרים יבשים פעילים (בערך1/2 כפיות שמרים יבשים פעילים (בערך0חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים blanchedשקדים blanched4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחם, ועוד לאבקקמח לחם, ועוד לאבק62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר ממתקיםסוכר ממתקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כההרום כהה1כף. חומץ ביין אדוםתערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, הוכהביצה, הוכה1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה בתוספת 1 ביצה שלמהחלמון ביצה בתוספת 1 ביצה שלמה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה791 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתומה דק (אופציונלי)גרידה כתומה דק (אופציונלי)1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקשוקולד חצי מתוק, קצוץ דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, ועוד יותר לצחצוחחמאה לא מלוחה, בטמפרטורת החדר, ועוד יותר לצחצוח1חתיכות טופי הית' ברחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת