קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר

שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר
צריך קינוח ללא גלוטן? שוקולד יוגורט סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שוקולד כתום סירים דה קרם עם קליפת תפוז מסוכר, קליפת תפוז מסוכרת מצופה שוקולד, ו לחם סודה עם שוקולד מריר וקליפת תפוזים מסוכרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בסיר 2 ליטר, מחממים שבבי שוקולד וחלב מרוכז על אש בינונית כ 5 דקות או עד שבבי שוקולד נמסים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
הסר מהחום. באמצעות מקצף, להכות ביוגורט וביצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחלקים תערובת בין 10 כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
5
מניחים כוסות במחבת גדולה ovenproof; בזהירות לשפוך מים חמים, עד מפלס המים מגיע באמצע הצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים כ 30 דקות או רק עד תחילת להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
הסר מהתנור ואמבט מים. מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
בינתיים, למלא סיר 2 ליטר עם מים 2 אינץ'; חום רותחים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מניחים רצועות קליפת תפוז במים רותחים 1 דקה; מיד להסיר ולמקם בקערה מלאה במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
בואו לעמוד 1 דקה; ניקוז.
11
במחבת 8 אינץ', לחמם מים כוס 1 ו 1/2 כוס הסוכר לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים רצועות קליפת תפוז, ומבשלים (לא להרתיח) עד שחלק לבן של קליפת שקוף, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
13
ניקוז; מניחים על נייר קלף בישול נייר מצופה גיליון עוגיות עד יבש, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
14
רול רצועות ב 1 כף סוכר ומיד להתגלגל תלתלים הדוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מגישים עם סירים דה קרם.
16
מכסים ומקררים כל סירים הנותרים דה קרם.