קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.
שזיף מיובש וסופלה ארמניאק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חלבונים, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. נסו חבושים, תפוחים, שזיף מיובש Armagnac, עוגת סופלה שנפלה שוקולד, ו עוגת סופלה שוקולד נפלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום, לשלב את שזיפים מיובשים, שעועית וניל שקית זרע שומר. בסיר בינוני, להביא את היין Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ארמניאקארמניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את השזיפים, בואו להתקרר. לכסות עם פלסטיק ולתת שזיפים מיובשים לצנוח במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חמאה מחבת springform 10 אינץ ' ולאבק אותו קלות עם סוכר. בסיר בינוני, להביא את השזיפים השזיפים והנוזל השריית שלהם לרתיחה. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד ליצירת סירופ, כ -25 דקות. מסננים את שזיפים מיובשים על קערה; להסיר את שקית זרע שומר ולסחוט את הסירופ בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הסר את שעועית וניל; לגרד את הזרעים לתוך סירופ ומערבבים. שמור 12 שזיפים שמנמנים בסירופ. דק קוצצים את השזיפים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
יוצקים אותו לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטאטא בקמח 8 חלמונים ביצה, 1 בכל פעם. מערבבים בשזיפים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את 1/3 כוס סוכר עם מלח; לנצח עד הלבנים הם נוקשה מבריק. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לתערובת השזיפים-ביצה, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך 40 דקות, או עד עלה וזהב חום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות.
12
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
תריץ סכין סביב הסופל ותסיר את הטבעת. לחמם את הסופל במשך 15 דקות, או עד התחמם. פרוסה עם סכין משונן והעברה לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
טפטוף עם סירופ ארמניאק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
מגישים חם עם שזיפים מיובשים כולו מוקצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
16
הפוך קדימה: סופל יכול להיות מוכן דרך שלב 5 מוקדם יותר באותו היום.
17
המלצת יין: קינוח אוורירי זה צריך רק את פתק החסד של יין מרוכז עם טעמים דומים. חפש פינו גרי מבוצר כגון מנדלסון 2000 מנפה, או לנסות את הקציר מאוחר Rosenblum Viognier 2001 מלודי, קליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ViognierViognier
18
הערות: זמן כולל, להוסיף 2 ימים השריית זמן.