קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.
שזיף מיובש וסופלה ארמניאק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חלבונים, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. נסו חבושים, תפוחים, שזיף מיובש Armagnac, עוגת סופלה שנפלה שוקולד, ו עוגת סופלה שוקולד נפלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום, לשלב את שזיפים מיובשים, שעועית וניל שקית זרע שומר. בסיר בינוני, להביא את היין Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ארמניאקארמניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים את השזיפים, בואו להתקרר. לכסות עם פלסטיק ולתת שזיפים מיובשים לצנוח במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
חמאה מחבת springform 10 אינץ ' ולאבק אותו קלות עם סוכר. בסיר בינוני, להביא את השזיפים השזיפים והנוזל השריית שלהם לרתיחה. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד ליצירת סירופ, כ -25 דקות. מסננים את שזיפים מיובשים על קערה; להסיר את שקית זרע שומר ולסחוט את הסירופ בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר את שעועית וניל; לגרד את הזרעים לתוך סירופ ומערבבים. שמור 12 שזיפים שמנמנים בסירופ. דק קוצצים את השזיפים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
6
בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
יוצקים אותו לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
לטאטא בקמח 8 חלמונים ביצה, 1 בכל פעם. מערבבים בשזיפים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את 1/3 כוס סוכר עם מלח; לנצח עד הלבנים הם נוקשה מבריק. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לתערובת השזיפים-ביצה, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך 40 דקות, או עד עלה וזהב חום.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות.
12
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
תריץ סכין סביב הסופל ותסיר את הטבעת. לחמם את הסופל במשך 15 דקות, או עד התחמם. פרוסה עם סכין משונן והעברה לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
טפטוף עם סירופ ארמניאק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
15
מגישים חם עם שזיפים מיובשים כולו מוקצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
16
הפוך קדימה: סופל יכול להיות מוכן דרך שלב 5 מוקדם יותר באותו היום.
17
המלצת יין: קינוח אוורירי זה צריך רק את פתק החסד של יין מרוכז עם טעמים דומים. חפש פינו גרי מבוצר כגון מנדלסון 2000 מנפה, או לנסות את הקציר מאוחר Rosenblum Viognier 2001 מלודי, קליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ViognierViognier
18
הערות: זמן כולל, להוסיף 2 ימים השריית זמן.