כוסות עגבניות-שזיפים מקסיקניות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 20 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. אם יש לך אבוקדו, קליפת ליים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו כוסות עוף מקסיקניות, כוסות אורז פיאסטה מקסיקניות, ו כוסות מאפה תירס מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים כל עגבניה במחצית לרוחב. באמצעות כפית, לגרוף זרעים עיסת מכל חצי עגבניות, משאיר מספיק עגבניות עבור קליפה מוצקה. במידת הצורך, לחתוך פרוסה קטנה מלמטה כך חצי עגבניות עומד זקוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים את המרכיבים הנותרים של גביע עגבניות. בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים לציפוי. כפית על 1 כף תערובת אבוקדו לתוך כל פגז עגבניות. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.