שטרודל אוכמניות
אם יש לך פילו, מלח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו שטרודל ארוחת בוקר, שטרודל אוקטוברפסט, ו שטרודל פטריות אגס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון, להביא את האוכמניות, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור וקורט של מלח לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
העברה לקערה בינונית ולתת מגניב לחלוטין.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה מחבת גיליון.
מכסים את יריעות הפילו עם פיסת פלסטיק לעטוף ומגבת נייר לחה.
סדר 1 גיליון של פילו על משטח עבודה עם הצד הקצר הקרוב אליך (לשמור על הסדינים הנותרים מכוסים) מברשת עם קצת חמאה. למעלה עם 2 סדינים פילו יותר, צחצוח כל גיליון עם חמאה.
מניחים תערובת 1/4 כוס אוכמניות מעל השליש התחתון של פילו החמאה, משאיר גבול 2 אינץ ' לאורך הקרקעית והצדדים. מקפלים את הקצה התחתון של פילו מעל תערובת אוכמניות ולקפל בצדדים כדי לצרף את המילוי לחלוטין.
מגלגלים את פילו כדי ליצור שטרודל, על 4 על ידי 2 סנטימטרים.
העברה, בצד התפר למטה, למחבת גיליון מוכן.
מברישים את החלק העליון עם קצת חמאה ומפזרים סוכר. באמצעות סכין קילוף, לחתוך 2 פתחים על פני החלק העליון של שטרודל. חזור עם שאר החומרים.
אופים עד חום זהוב פריך, 15 עד 20 דקות.
העברה למתלה וקריר 20 דקות.