שעועית אדומה ואורז (מהפך)
שעועית אדומה ואורז (מהפך) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 381 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שמן צמחי, פרנק' רוטב פלפל קאיין המקורי, עלי דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, מהפך עוף ים תיכוני & שעועית, ו מהפך שרימפס תבשיל אורז (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני.
מוסיפים קילבסה, בצל, פלפלים, סלרי, שום, עלי דפנה וקורנית; מבשלים 4 עד 6 דקות, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשעועית. כיסוי; מבשלים 10 דקות יותר.
בינתיים, לבשל אורז במים לפי הוראות על החבילה.
הסר עלי דפנה מתערובת שעועית.
מגישים תערובת שעועית על אורז.
מגישים עם רוטב פלפל חריף.