קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אדומה מקסיקנית (סיר חרס)

שעועית אדומה מקסיקנית (סיר חרס)
המתכון שעועית אדומה מקסיקנית (סיר חרס) מוכן בסביבות 10 שעות ו -20 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פתיתי פלפל, עגבניות שימורים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, שעועית אדומה מקסיקנית סיר חרס, ו קרוק-סיר מקסיקני מגורר עוף עם שעועית שחורה & תירס (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.