להשרות שעועית במיכל פלסטיק לילה רק מספיק מים קרים להטביע אותם לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני ומערבבים את הבייקון, בצל, jalapenos עד מספיק שומן שניתנו מן הבייקון כדי לרכך את הבצל, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות, סוכר חום כהה, מולסה.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כף חלפיניו, פרוס דק
4 כוסות קמח חיטה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מסננים את השעועית ושומרים את הנוזל השריית.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
5
מוסיפים את השעועית המנוקזת לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
מניחים את השריית הנוזל בכוס מדידה ומוסיפים מספיק מרק ירקות שווה 4 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
7
מוסיפים את הנוזל לתנור ההולנדי ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
להוסיף קאיין, פלפל שחור ומלח. תערבבי אותם ותכסי אותם במכסה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים את התנור ההולנדי בתנור במשך 6 עד 8 שעות, או עד שעועית מכרז.