קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית אפויה חריפה של פאט

שעועית אפויה חריפה של פאט
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו -10 דקות לבלות במטבח, השעועית האפויה החריפה של פאט עשויה להיות מצוינת חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 266 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם רוטב סויה, מולסה קלה, אבקת צ'ילי טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כנפיים מטוגנות פיקנטיות של פאט, פט חריף אפרסק חם כנפיים, ו שעועית חריפה לא אפויה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית עד שרוב השומן מעובד.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את לשפשף יבש, שעועית, מים, בירה, רוטב ברביקיו, סוכר חום, מולסה, ווסטרשייר, רוטב סויה, רוטב חריף, מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את הסיר במכסה ומביאים לרתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עד שהשעועית רכה, בערך 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מגישים בקערה או ישר מהסיר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת