שעועית לבנה, מרווה ומרק נקניק
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? שעועית לבנה, מרווה ומרק נקניק יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 601 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו את קישורי נקניק, עגבניות שזיף, פטרוזיליה שטוחה עלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק שעועית לבנה עם מרווה מטוגנת, שעועית לבנה & מרק Chanterelle עם מרווה, ו מרק נקניקיות שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל והבא 4 מרכיבים (דרך שום); לבשל 3 דקות. להפחית את החום; לבשל 10 דקות או עד נקניק הוא השחמה וירקות הם במכרז, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
מוסיפים מרווה רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
להוסיף מלאי; להביא לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ושעועית ומבשלים 2 דקות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה, או בצע הוראות הקפאה.
להקפיא: מרק מגניב לטמפרטורת החדר; לאטום בשקית במקפיא פלסטיק zip העליון גדול.
שכב תיק שטוח במקפיא; להקפיא עד 2 חודשים.
להפשרה: מרק מיקרוגל בשקית בינונית (50% כוח) במשך 4 דקות או עד גמיש.
יוצקים מרק לתנור הולנדי. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד מחומם ביסודיות (כ 20 דקות).