קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית מחרוזת מטוגנת טמפורה

שעועית מחרוזת מטוגנת טמפורה
המתכון טמפורה מטוגן שעועית הוא מוכן תוך כ 20 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית ירוקה, קורנפלור, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן. מתכונים דומים: שעועית סצ'ואן מטוגנת יבשה, שעועית ירוקה מוקפצת, ו שעועית מוקפצת מתובלת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
בקערה גדולה מוסיפים את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, סוכר ומלח ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא במי סודה ומערבבים עד הבלילה נוצרת. לטבול את השעועית בבלילה כדי להיות בטוח לנער את העודף. מטגנים את השעועית בקבוצות במשך 2 עד 3 דקות עד פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
הסר למגש גיליון מצופה מגבת נייר כדי לנקז. מסדרים את השעועית על מגש ומגישים עם רוטב חמוציות חם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
הערה של קוק: בעת טיגון השעועית, ודא סל הטיגון שקוע בשמן. זרוק שעועית ירוקה לתוך הסל בשמן כדי להבטיח את השעועית לא מקל על הסל בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
דַק-דַק-

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הראטס המקורי Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Raats מקורי Chenin Blanc
Raats מקורי Chenin Blanc
Chenin המקורי הוא בעל מבנה ללא שימוש בכל אלון על מנת לשמר את "המקורי" של היין, תוסס פרי fesh אופי. זה ארוז עם טעמים עסיסיים של אננס, תפוח טעים זהוב והדרים, עם רמזים של זנגביל, יערה ופריחה כתומה מינרליות יפה. זה בהיר, מציע טעים מן Chenin מאסטר Bruwer ראטס יריבים מיטב Loire עמק Chenin."באמת נקי לחתוך, עם אפרסק לבן, יערה ורשימות מינרליות כי לנהוג דרך ארוך, מוגדר היטב לסיים. יש גם חומציות פריך גדול קבור כאן."צופה ביין89 נקודות