קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית שחורה ואורז בוריטוס

שעועית שחורה ואורז בוריטוס
בוריטוס שעועית ואורז שחור יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 69 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 254 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אורז, כוסברה, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו בוריטוס אורז ושעועית שחורה, שעועית שחורה פריכה ואורז בוריטוס, ו אורז אדום וצ'ילי ליים בוריטוס שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו אורז ומים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל ושום בחמאה חמה עד שהבצל שקוף, 5 עד 6 דקות. ממיסים עוד 1 כף חמאה עם בצל ושום; מערבבים לתערובת אבקת צ ' ילי, פפריקה, כמון, פלפל שחור, פלפל קאיין, ציפורן ואגוז מוסקט. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מערבבים שעועית שחורה ורוטב עגבניות לתכולת המחבת; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהטעמים מתמזגים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
מסירים מהאש, מערבבים כוסברה לרוטב, ונותנים לכוסברה לנבול, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
ממלאים כל טורטיה ב 1/2 כוס אורז מבושל ו 1/3 כוס תערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספאטלס עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
מקסימין גרונהאוס הרנברג ריזלינג ספטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין המבריק ביותר בגרונהאוס, שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות את ריזלינג החומצה השופעת והנמוכה מעט יותר, שאחיו הגדול אבסטברג. ספאטלס מתוק עם ניחוחות נפץ וטעמים של תפוחים טעימים אדומים, אפרסקים צהובים, תות / ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.