שעועית שחורה צ'ילי עם חזיר פריך סלסה Poblano
המתכון שעועית שחורה צ'ילי עם חזיר פריך Poblano Salsan מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם קליפת תפוז, צ'ילי צ' יפוטלה באדובו, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שעועית שחורה צ'ילי עם חזיר פריך סלסה Poblano, צ'ילי שעועית שחורה Poblano בקר, ו תירס מוקרם וטאקו שעועית שחורה עם סלט קישואים צלוי וקרם Poblano קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ ושום ומבשלים עד הבצלים שקופים, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מוסיפים אבקת צ ' ילי וכמון טחון ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים 14 כוסות מים, שעועית שחורה, אורגנו מיובש וקליפת תפוז מגוררת. מביאים תערובת לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות עם מכסה מעט פתוחה, ומבשלים עד שעועית שחורה רך, על 2 שעות.
מוסיפים צ 'ילי צ' יפוטלה וצ ' ילי העונה לטעם עם מלח. מבשלים עד שעועית שחורה הם שמנת, מועכת בגסות עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי, הוספת מים יותר על ידי 1/2 כוסuls אם עבה מדי, ערבוב לעתים קרובות, כ 30 דקות יותר. צ ' ילי העונה לטעום עם יותר מלח. לעשות קדימה: צ ' ילי יכול להתבצע 3 ימים קדימה. מקררים חשופים עד קור, ואז מכסים ומקררים.
Char poblano chiles מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים.
מניחים בקערה גדולה, מכסים בניילון נצמד, ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות. פיל, זרע, וקוצצים צ ' יילס.
מניחים צ ' יילס בקערה בינונית.
מוסיפים בצל וסלסה ורדה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
מערבבים שמנת חמוצה וצ 'ילי צ' יפוטלה מוקצף בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מפזרים צלעות חזיר עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, להוסיף צלעות חזיר למחבת ומבשלים עד השחמה, על 7 דקות לכל אצווה.
מעביר צלעות חזיר לקערה בינונית. להחזיר את כל צלעות החזיר וכל מיצים למחבת.
מוסיפים מרק עוף, מכסים, ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל עד חזיר הוא רך, ערבוב מדי פעם, על 40 דקות.
העברה לקערה בינונית אחרת.
בינתיים, לחמם צ ' ילי. מערבבים כוסברה וזרעי כמון לסלסה.
מחלקים צ ' ילי בין קערות. למעלה עם חזיר, סלסה, קרם צ ' יפוטלה, וגבינה.
אבקת צ ' ילי ניו מקסיקו ניתן למצוא בחנויות מזון מיוחדות בשווקים לטיניים. צ 'ילי צ' יפוטלה משומר בצ ' ילי אדובו ופובלנו טרי (המכונה לפעמים pasilla chiles) ניתן למצוא בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים לטיניים.
זה מתכון נהדר למסיבה כי שעועית למעשה טעם אפילו טוב יותר אם הם עשו יום או יומיים קדימה. (זה נותן לטעמים הזדמנות להתמזג באמת.) אז כל מה שאתה באמת צריך לעשות ביום האירוע הוא לבשל את החזיר ולחמם מחדש את השעועית.