שפמנון בצל Dijon מצופה
אם יש לכם פילה שפמנון פילה, חרדל דיז'ון דבש, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. שפמנון מצופה בקמח תירס עם ריבת בצל אפרסק, דיז'ון שפמנון אפוי, ו שפמנון מצופה בייגלה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הבצל והחרדל. מתבלים את פילה שפמנון עם מלח שום ופלפל.
מניחים על מגש אפייה ומעיל עם בצל ודבש.
מפזרים פתיתי פטרוזיליה מעל.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפוך את התנור כדי לצלות. צלייה עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.