שרימפס בגריל עטוף ברוזמרין וכתום
והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 58 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוזמרין, ליקר סמבוקה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרושוטו עטוף שיפודי שרימפס בגריל, שרימפס עטוף בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית, ו פרושוטו עטוף ירכיים עוף רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השרימפס בשכבה אחת לתוך תבנית אפייה צדדית רדודה. בקערה קטנה להקציף יחד את סמבוקה, שמן זית, 1 כפית גרידת תפוזים, 2 כפות רוזמרין, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על השרימפס. ודא שהם מצופים היטב.
בואו להשרות 10 דקות ולאחר מכן להפוך אותם לרבד 10 דקות יותר. בזהירות לחתוך את פרוסקיטו פרוסות לשלישים לאורכו. נסה לשמור על כל רצועה שלמה. עטפו רצועה של פרושוטו סביב מרכז כל שרימפס, תוחבים עלה רוזמרין או שניים בין השרימפס לפרושוטו.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה. לבשל את השרימפס, הופך פעם אחת עד מבושל דרך, על 2 דקות לכל צד. כמו השרימפס מבשל את הפרושוטו צריך להתכווץ קצת מה שהופך את מתאבן מאוד אטרקטיבי למראה.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם קצת יותר רוזמרין וכמה גרידה כתומה.