קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס בייקון עם מטבל גבינה

שרימפס בייקון עם מטבל גבינה
שרימפס בייקון עם מטבל גבינה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. מתאים ל-16 ומחירו 47 סנט למנה מנות. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם ג'לפנוס קלוי, גבינת מונטריי ג' ק, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שרימפס בייקון עם מטבל גבינה, בייקון החווה תירס לטבול, ו מטבל ארטישוק בייקון תרד מחבת.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חותכים כל חתיכת בייקון לשניים ומניחים אותם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד חצי בישול בלבד, בערך 4 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים ומניחים בצד עד שמתקררים מספיק לטיפול.
6
החזק 1 רצועת ג ' לפנו קלוי בבטן של כל סרטנים לעטוף אותו עם חצי חתיכת בייקון. מאובטח עם קיסם העונה עם פלפל, לפי הטעם. מסדרים את הסרטנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהסרטנים רק מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים מכינים את רוטב הגבינה על ידי הוספת הגבינה והשמנת לקערת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שים את הקערה מעל סיר מים רותחים, וודא שתחתית הקערה לא נוגעת במים. מערבבים לאט עד שהגבינה נמסה לקרם וממוזגת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מעבירים את הסרטנים לפלטת הגשה ומגישים לצד רוטב הגבינה. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.