שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה
שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 50 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. לך לחנות ותביא גרידת לימון, ארוגולה בייבי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, שרימפס לימון וריזוטו, ו ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס.
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל עד נספג.
מוסיפים חצי מרק (1 כוסות) ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד נספג, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את המרק שנותר ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד שהאורז רך וקטיפתי, 8 עד 10 דקות. (אם האורז לא מבושל דרך ואת התערובת היא יבשה, להוסיף יותר מרק ולהמשיך לבשל עד במכרז.)
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד אטום לאורך, 3 עד 5 דקות. מקפלים את ארוגולה, פרמזן, גרידת לימון, ואת כף הנותרים של חמאה.
מפזרים פטרוזיליה ופרמזן נוסף, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.