שרימפס פלורנטין מעל שיבולת שועל
שרימפס פלורנטין על שיבולת שועל עגבניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו 2 לימונים, יין, צ'דר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שרימפס מתובל וגבינת שיבולת שועל עם עגבניות, לולה שרימפס ופרמזן שיבולת שועל פולנטה עם עגבניות בזיליקום, ו גרגרי עגבניות קלויים מפורקים ושרימפס, עם ירקות חרדל מוקפצים ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את גרגרי העגבניות, בסיר, להביא את המים והחלב לרתיחה.
תוסיף את המלח. לאט מוסיפים את שיבולת השועל וחוזרים לרתיחה; מערבבים במשך 1 דקה מלאה. (הסוד להכנת גריסים טובים הוא ערבוב ראשוני של הסיר.) להפחית את החום, לכסות, ומבשלים 3 דקות. מערבבים את שיבולת השועל ומוסיפים 1 מקל חמאה, ערבוב עד שהוא נמס. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, או עד גריסים עבים ושמנת.
מטגנים את הבצלים הנותרים 1 כף חמאה במשך 1 דקה.
מוסיפים את גבינת השום, 1 1/2 כוסות צ ' דר, ובצל לגריסים, ומערבבים עד שהגבינה מותכת.
מוסיפים את העגבניות ואת הצ ' ילי הירוק ומערבבים היטב; מערבבים את הביצים המוכות.
יוצקים את שיבולת השועל לתבשיל משומן 8 על 11 על ידי 2 אינץ'.
אופים את התבשיל במשך 40 דקות.
מפזרים את הגבינה שנותרה על התבשיל במשך 5 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
כדי להפוך את שרימפס פלורנטין, להתחיל עם 1 כף חמאה במחבת סאוט.
מוסיפים שום טחון ושרימפס. Deglaze עם לימון ויין.
מוסיפים שמנת, גבינה ותרד. להפחית, עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ושופכים על שיבולת שועל.