תאנים טריות עם בייקון וגבינת עיזים
תאנים טריות עם בייקון וגבינת עיזים יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 35 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. אם יש לך 6 בייקון רגיל, גבינת עיזים עגולה קלה, תאנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים, תאנים טריות עם גבינת עיזים ודבש מפולפל, ו גבינת עיזים טרייה וסלט צנון עם תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. במחבת כבדה בינונית, מניחים את פרוסות הבייקון בשכבה אחת ומבשלים מעל חום נמוך עד בינוני-נמוך, הופכים לפי הצורך עד שרק מתחילים להשחים.
מעבירים למגבת נייר לניקוז.
חותכים כל פרוסת בייקון ל 4 או 6 חתיכות.
מסדרים את התאנים על תבנית אפייה, לחתוך את הצדדים.
מברישים את המשטחים החתוכים עם חומץ בלסמי.
מניחים חתיכת בייקון על כל צד לחתוך. למעלה עם פירורים קטנים של גבינה.
אופים עד התאנים מחוממות, על 8 דקות. הגבינה לא תימס, אבל אולי טוסט קצת.
מתוך סיפון התה: 50 דרכים להכין,
לשרת, וליהנות על ידי שרה פרי. טקסט © 2008 על ידי שרה פרי; צילום © 2002 על ידי שרי ג ' יבלין. Reprinted with permission by Chronicle Books.