תבשיל בקר ביתי
תבשיל בשר ביתי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר טחון, כרובית, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל בקר ביתי, תבשיל ביתי, ו קוביות בשר בסגנון ביתי.
הוראות
תנור חום עד 425 ° F. בתנור הולנדי 4 ליטר, לבשל בשר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים במים, עגבניות, רסק עגבניות וירקות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום.
בקערה בינונית מערבבים את שאר החומרים עד לקבלת הבצק הרך. טיפה בצק על ידי 6 כפות על תערובת בשר.
אופים חשוף 20 עד 25 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב ונזיד הוא מבעבע.