תבשיל בקר ובירה בלגי
תבשיל בקר ובירה בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. אם יש לכם פטריות קרמיני, זרעי קימל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. מתכונים דומים: בשר בקר אפוי של איש מסכן בסגנון בלגי רוטב בירה, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר בלגי.
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף; להפריש.
מוסיפים חצי בשר לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר בשר ממחבת. חזור על הליך עם בשר בקר שנותר.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 4 דקות. מערבבים פטריות ושום; לטגן 4 דקות או עד מחצית הנוזל מתאדה. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בירה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בייקון, בשר בקר, גזר, ושאר החומרים למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 שעות או עד בשר רך. להשליך עלה דפנה.
הערה בירה: עם בשר בלגי ונזיד בירה, להתמקד בירות בלגיות בסגנון של Dubbel או Brune. מילים אלה מצביעות על בירה שחורה, מאלטי שהולך טוב עם בשר מטוגן. Moinette Brune ($9/750 מ " ל) מציע מתיקות פירותית שעובדת עם ירקות מקורמלים ואיכות bready התואמת כל תבשיל, בעוד התוססת של הבירה וגוף בהיר להפליא לא לשקול ארוחת חורף. -- ג ' פרי לינדנמות