תבשיל בקר עם פלפלים
תבשיל בקר עם פלפלים הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, עגבניות משומר, צלפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש עד טפיוקה מיידית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג טפיוקה קוקוס כקינוח. נסו תבשיל בקר חריף עם שעועית ופלפלים, תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, ו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים בשר עם מלח. כף חמה 1. שמן במחבת גדולה ובקר חום, בקבוצות במידת הצורך, מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים את השמן והבצל הנותרים למחבת ומבשלים עד שהתרככו, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום ומבשלים 1 דקה.
הוסף לבישול איטי. מערבבים עגבניות, פלפלים, אורגנו, רוטב סויה וטפיוקה.
מכסים ומבשלים על נמוך עד הבשר הוא מזלג מכרז, 7 עד 8 שעות. מערבבים צלפים, מתבלים במלח במידת הצורך ומגישים.