קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי

תבשיל בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי
נזיד בשר בקר עם שיכר חיוור בסגנון בלגי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך ציר עוף, גזר גמדי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל בקר בלגי, תבשיל בקר בלגי, ו תבשיל בקר ובירה בלגי.

הוראות

1
בתוך תבשיל יצוק ברזל אמייל גדול, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף שמן הזית עד רוחש. מתבלים את הבשר עם 1 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2
מוסיפים חצי מהבשר לתבשיל ומבשלים מעל חום גבוה עד להשחמה קלה על הקרקעית, כ -2 דקות. הפוך את הבשר וחום בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
להעביר את הבשר לצלחת גדולה. חזור עם שאר החמאה, שמן זית ובשר, הפחתת החום אם הבשר חומים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מוסיף את הבצל לתבשיל ומבשל על חום גבוה בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מפזרים את הקמח על הבצל ומערבבים היטב. מוסיפים את השיכר החיוור ועלי המפרץ, מגרדים את כל החתיכות השחומות בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בירהבירה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את ציר העוף ואת הקורנית ומחזירים את הבשר לתבשיל יחד עם כל מיצים שהצטברו. מביאים את התבשיל לרתיחה, ברפרוף את פני השטח מדי פעם. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים את הגזר, מכסים ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את האפונה ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים את התבשיל במלח ופלפל, משליכים את עלי המפרץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב