תבשיל ברוקולי וגבינה
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מים, תעבדי רוטב גבינה, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: תבשיל גבינה ברוקולי, נקניק, ברוקולי, תבשיל מקרוני וגבינה, ו תבשיל ברוקולי-גבינה.
הוראות
מוסיפים אורז, מפחיתים חום, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בזמן שהאורז מתבשל, מניחים ברוקולי קפוא במחבת גדולה.
תנור חום לברוקולי בינוני נמוך ולהפשיר ברוקולי כאשר הברוקולי הוא 90% מופשר להוסיף רוטב גבינה מעובד לברוקולי ולתת להמיס. כאשר האורז השלים בישול להוסיף תערובת ברוקולי-גבינה ואורז 9x13 אפייה צלחת ומערבבים היטב.
מניחים תבשיל בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 10 דקות; או עד מחומם דרך.