קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות26
מגזין

תבשיל בשר מבושל איטי IV

תבשיל בשר מבושל איטי IV
תבשיל בקר מבושל איטי IV עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קמח, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 7 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר ברביקיו איטי, ו נזיד בקר (מבשל איטי).

הוראות

1
מניחים בשר בשקית ניילון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
שלב 1/4 כוס קמח עם 1/2 כפית מלח; לשפוך לתוך השקית עם הבשר, ולנער את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בשרבשר
מלחמלח
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בשר תבשיל, ומבשלים עד להשחמה שווה בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
5
מעבירים לבישול איטי יחד עם גזר, תפוחי אדמה, פטרוזיליה ופלפל. בקערה קטנה, מערבבים יחד 2 כוסות מים רותחים ותערובת מרק יבש; יוצקים לתוך התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
תערובת מרקתערובת מרק
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
קערהקערה
6
באותו מחבת, להמס חמאה בצל לטחון עד מתרכך; להסיר את התנור האיטי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מחבתמחבת
7
יוצקים יין אדום למחבת, ומערבבים כדי לשחרר חתיכות משחימות של מזון על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום, ויוצקים לתוך התנור האיטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
9
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות. להפחית את החום נמוך, לבשל במשך 6 שעות, או עד בשר הוא מזלג מכרז. בקערה קטנה או כוס, לערבב יחד 2 כפות קמח עם 1/4 כוס מים חמים. מערבבים לתבשיל, ומבשלים חשפו במשך 15 דקות, או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
בשרבשר
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה