אם יש לכם עגבניות משומר, תירס על קלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל דגים מקסיקני עם טילפי וקינואה, מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), ו דגים מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את הדגים בצלחת רדודה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
2
מוסיפים את מיץ הסיד וזורקים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
3
שים את תפוחי האדמה בסיר, מכסים במים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה; מוסיפים את התירס ומבשלים, מכוסים, עד שהירקות רכים, כ -8 דקות. שמור 1 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שמן זית
תפוח אדמה
מים
תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
4
מוסיפים את כל אבל 1/3 כוס הבצל קצוץ למחבת יחד עם קורנית ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום, אבקת צ ' ילה וחצי הכוסברה ומבשלים, ערבוב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
עלי וגבעולי כוסברה
שום
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
7
מוסיפים את תפוחי האדמה, תירס ומי בישול שמורים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
תירס
8
מוסיפים את המרינדה דגים וסיד למחבת ומבשלים, כפית את הרוטב על הדג, עד מבושל דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את התבשיל בין הקערות ומעלה עם הבצל והכוסברה הנותרים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.