צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? תבשיל דג חרב סיציליאני יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיף, קיץ סקווש, דומדמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו דג חרב, בסגנון סיציליאני, Swordfish סיציליאני-סגנון, ו דג חרב סיציליאני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב דומדמניות ויין 1/3 כוס בכוס מדידה, מיקרוגל על 1 דקה גבוהה, ולתת תלול בעת הכנת התבשיל. דג חרב העונה עם מלח ופלפל, לדלות בקמח; לטפוח קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דג חרב
דומדמניות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
יוצקים 1 1/2 כפות שמן למחבת גדולה, וחום על חום בינוני גבוה. סטייקים חומים 1 1/2 דקות לכל צד, עד זהוב (אבל לא מבושל דרך).
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן באותו מחבת על חום בינוני; מוסיפים בצל, ומבשלים 5 דקות או עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את הדומדמניות הספוגות (וכל יין שנשאר בכוס), ומערבבים בעגבניות וב-4 המרכיבים הבאים. המשך לבשל 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד סקווש הוא רך וטעמים מעורבבים. למעלה כל סטייק עם תערובת ירקות; מפזרים צנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דומדמניות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סכין קילוף
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד הדג נעשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מיד, כפית כל מיצי פאן על מנות. למעלה עם עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
תבשיל יסודות: זכוכית קרמיקה (כלי חרס) מנות לעבוד הכי טוב עבור בישול תבשיל כי הם מתחממים במהירות ובאופן שווה. אם תחליף תבנית אפייה מתכת, התבשיל בדרך כלל מבשל לאט יותר, כך ייתכן שיהיה עליך להגדיל את טמפרטורת התנור על ידי 25 כדי לפצות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
תמיד להתחיל עם פירות הים הטריים ביותר הזמינים וללטף אותו יבש. אם אתה משתמש סטייקים בודדים או פילה, בחר חתיכות כי הם לפחות 1 אינץ ' עבה. אם פילה יחיד מדג גדול מתכווץ לקצה דק, מקפלים את הקצה הדק תחת כדי לעזור פילה לבשל באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
11
אם הפילה בתבשיל עבה, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים למנה. הוא יבשל מהר יותר.
12
פילה עבה או סטייקים, במיוחד אם מכוסה ברוטב או ציפוי, יכול לקחת מ 12 עד 15 דקות של זמן אפייה לסנטימטר. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את פילה בחלק העבה ביותר כדי לראות אם הוא אטום בפנים ומתפרק עם התנגדות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מתכונים תבשיל קורא מאכלי ים או דגים מבושלים באופן מלא או חלקי צריך רק מספיק זמן בתנור כדי להתחמם, כך מדחום מיידי לקרוא שימושי. אם באמצע התבשיל רשום 160, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אם אתם מכינים תבשיל עם מאכלי ים מבושלים שמתווסף לרוטב, מחממים את הרוטב בנפרד, מערבבים בדגים קרים ומבושלים, ואז מרכיבים את המנה. זה יהיה להאיץ את הזמן בתנור ולשמור על הדגים מלהתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
אל תבשלו דגים עד שהם יתייבשו בקלות-- בנקודה זו, הדגים ויתרו על כל המיצים שלהם, וייבשו אותם וישאירו הרבה מים בצלחת. אם זה קורה, כפית את המיצים בחזרה על הדגים בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
16
זכור, התבשיל ימשיך לבשל ברגע שיוציאו אותו מהתנור, אז עדיף להוציא אותו מוקדם מאשר מאוחר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.