תבשיל זנב שור בסגנון אפריקאי
נזיד זנב-שור בסגנון אפריקאי עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 759 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לך עמילן תירס מומס ב, בצל, שעועית כליות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו תבשיל זנב-שור, תבשיל זנב-שור, ו תבשיל זנב-שור של ג'ינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סלרי, שום, רסק עגבניות, קוביות מרק ומים לתנור הולנדי גדול; מערבבים עד רסק עגבניות מומס.
מוסיפים פלפל ועלי דפנה, מניחים על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף זנב שור ומבשל עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
הסר זנב שור משמן חם ומניחים לתנור הולנדי.
יוצקים את כל אבל 1 כף שמן מן המחבת, להפחית את החום בינוני, ומבשלים את הבצל עד מרכך שקוף, על 5 דקות; להוסיף oxtail.
להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 2 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל, מתאוששים וממשיכים לבשל עד שהעצם רכה, אך לא נופלת מהעצם, כ-30 דקות.
הסר חתיכות זנב שור ולמקם לתוך צלחת הגשה.
מוסיפים שעועית לתנור ההולנדי וחוזרים לרתיחה. לעבות עם קורנפלור מומס במים, מבשלים במשך 1 דקה עד מעובה וברור.