תבשיל חזיר צ'יפוטלה מעושן
תבשיל חזיר צ' יפוטלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עד 7 פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו בתוספת 3 כפות רוטב אדובו, יכול בירה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Smokin ' Chipotle בייקון-מטבל בצל, כריכי פורטבלו עם רוטב ברביקיו צ' יפוטלה Smokin', ו מתוק Smokin' חם, מנגו - Chipotle Guacamole (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, כשתי דקות.
מוסיפים את החזיר ומבשלים, בקבוצות במידת הצורך, עד השחמה מכל הצדדים.
להעביר את החזיר לקערה ולהניח בצד.
מוסיף את הבצלים, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מכסים במכסה הדוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים מעט השחמה סביב הקצוות, על 10 דקות.
מוסיפים את חזיר שמורות, בירה, צ ' יפוטלס, רוטב אדובו, כמון, מלח ופלפל; מערבבים עד בשילוב. מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 שעות.
מגישים את המנה הזאת כתבשיל או להעביר את החזיר ללוח חיתוך. עם שני מזלגות, לגרוס את החתיכות לחתיכות קטנות ולהשתמש כמילוי טאקו או כריכים.
Reprinted with permission from Gameday Gourmet by Pableaux Johnson, © July 2007 ESPN Books