הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. . אם יש לך בצל, שום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תבשיל טונה עם אטריות מאפס, ללא גלוטן & נטול לקטוז טונה אטריות תבשיל מאפס, ו תבשיל טונה קל מאפס: הניח את פותחן הקופסאות שלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה צלחת אפייה בינונית עם 1 כף חמאה.
מוסיפים אטריות ביצים, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
4
ממיסים 1 כף חמאה במחבת על אש בינונית-נמוכה. מערבבים את הבצל, סלרי ושום, ומבשלים 5 דקות, עד רך. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומערבבים פטריות. המשך לבשל ומערבבים 5 דקות, או עד שרוב הנוזל התאדה.
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר בינוני, ומקציפים בקמח עד חלקה. בהדרגה לטאטא בחלב, ולהמשיך לבשל 5 דקות, עד שהרוטב הוא חלק מעט מעובה. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בטונה, אפונה, תערובת פטריות, ואטריות מבושלות.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.