קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

תבשיל טונה קל אבל לבבי

תבשיל טונה קל אבל לבבי
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? תבשיל טונה קל אבל לבבי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 346 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם פלפל, חרדל טחון, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , שהוא מוצק. לחם ג'ינג'ר מלא דה-לייט עם רוטב חמאה , מרק עוף קל וצ'אנקי ואלפרדו קליל וקל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
בקערה גדולה מערבבים את המרק, החלב, המיונז והחרדל. מערבבים פנימה את הפטריות, הטונה והפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים אטריות; מוסיפים לתערובת המרק ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
שלבו את מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל תבשיל.
6
אופים בחום של 400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה