תבשיל טורטליני שמנת דורש סביב 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, אפוני עמק, טורטליני עם גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו תבשיל טורטליני קרמי, טורטליני שמנת, ו תבשיל טורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°. תרסיס 1 1/2-תבשיל ליטר עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית. מבשלים גזר, בצל ופטריות בחמאה כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים בקמח ומלח. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מבעבעת; מסירים מהחום. מערבבים בגבינה, אפונה וטורטליני. כף לתוך תבשיל.