. לכי לחנות וקחי שום, קורנית, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: ניו אורלינס שעועית אדומה ואורז עם נקניקיות Andouille, נקניק אנדויל מעושן עם פלפלים וריגטוני, ו נקניק מעושן, עוף ונזיד שרימפס.
הוראות
1
מניחים מחבת רוטב גדולה על חום בינוני ומעיל עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מטגנים את הבצל ואת השום במשך 3-4 דקות, מערבבים את הקורנית ואת קאיין במשך 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
בינתיים, קיטור תפוחי אדמה מתוקים קוביות במיקרוגל עם 1/8 כוס מים, מכוסה במשך 3 - 4 דקות או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
מוסיף את במיה ותירס לתערובת הבצל, ו לטגן במשך 3 - 4 דקות. מערבבים את Andouille מעושן, לזרוק במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את מרק עוף מבושל בטטה. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
במיה
5
תוסיף את השרימפס. מבשלים רק עד השרימפס מבושלים דרך כ 3-4 דקות, מתבלים עם המלח ומגישים מיד.