קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות40
מגזין

תבשיל נקניק וכרוב איטלקי

תבשיל נקניק וכרוב איטלקי
המתכון האיטלקי נקניק וכרוב תבשיל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 235 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 8. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2248 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פקורינו, מלח, כרוב סבוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל נקניק וכרוב (סיר חרס), רעב לנקניק איטלקי וכרוב, ו כרוב, נקניק ובירה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בחום בינוני גבוה בסיר גדול (8 ליטר), עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף את הנקניק, לשבור אותו לחתיכות כמו שאתה מכניס אותו לסיר בשכבה אחת. כאשר הנקניק יש השחמה יפה, להסיר אותו עם כפית מחוררת ולהניח בצד.2
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל טחון (לשמור את הבצל פרוס מאוחר יותר) ו sauté במשך 3-4 דקות, ערבוב לעתים קרובות. לאחר הבצלים לוותר על חלק מהמים שלהם, להשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 1-2 דקות.3
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
5
מוסיפים את היין הלבן ואת השעועית ומביאים לרתיחה מתגלגלת. להפחית לרתיחה. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. אם אתה רוצה, עבור בסיס עבה יותר, להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג כמה (או את כל) של שעועית ובצל.4
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
מוסיפים את המים, המניה, המלח, הכרוב, חצי בצל פרוס, עלי דפנה ונקניק משחי. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, ואז לחשוף ולהמשיך לבשל עד הכרוב הוא רך, על עוד 10-20 minutes.To מגישים, מפזרים על פטרוזיליה קצוצה וגבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק