תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה
תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 475 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה, טארט בזיליקום עגבניות עם קרום פולנטה מותאם מ-Donna Hay של טרי ואור, ו תבשיל בקר ופולנטה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תביא 3 כוסות מים ו 1 כפית. מלח לרתיחה ב 2-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
להקציף קמח תירס; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום, ומערבבים תיבול סטייק ו 1/4 כוס גבינת צ ' דר.
מורחים תערובת קמח תירס לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
צ ' אק קרקע חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז ולהעביר לקערה.
בצל מטוגן וקישואים בשמן חם במחבת מעל חום בינוני 5 דקות או עד פריך במכרז. מערבבים בשר בקר, עגבניות, רסק עגבניות; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות.
יוצקים תערובת בקר על קרום קמח תירס.
מפזרים עם הנותרים 3/4 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
מפזרים תבשיל עם פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
תבשיל בקר איטלקי עם קרום פולנטה: תחליף נקניק איטלקי לצ 'אק טחון ותערובת איטלקית של שש גבינות לגבינת צ' דר. הכן מתכון לפי ההוראות, לטגן 1 פלפל ירוק בגודל בינוני, קצוץ, עם בצל בשלב