תבשיל פטוצ'יני עוף
תבשיל פטוצ'יני עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרמזן, קמח, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו עוף עם פטוצ'יני, פטוצ'יני עוף, ו עוף פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות. תרסיס כיכר אפייה צלחת, 8x8x2 אינץ', עם ספריי בישול. קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בעוד פטוצ ' יני הוא בישול, להמס חמאה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני. מערבבים בקמח. בהדרגה מערבבים במרק.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מוסיפים חצי-חצי. מערבבים עוף, עגבניות ובייקון.
מוסיף פטוצ ' יני לתערובת עוף; לזרוק בעדינות לערבב היטב. כפית לתבנית אפייה.
אופים חשפו כ -30 דקות או עד חם במרכז.