קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תבשיל פלורנטין עוף

תבשיל פלורנטין עוף
תבשיל פלורנטין עוף דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 680 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -37 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם בזיליקום, פלפל, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע החורף שלך. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביצים פלורנטין , עוגיות פלורנטין בתוספת פיסטוקים וצימוקים , ופלורנטין צלוי חזיר עם רוטב רימונים .

הוראות

1
מבשלים את המקרונים לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
2
בינתיים מערבבים בקערה גדולה את העוף, המרק, הגבינה, התרד, המיונז, הבזיליקום, אבקת השום, הטימין והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מסננים את המקרונים; מערבבים בעדינות לתוך תערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר ללא שומן מגוררתגבינת צ'דר ללא שומן מגוררת
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
4
מעבירים ל-2-1/2-qt לא משומן. צלחת אפייה. לזרוק פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות