זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פטריות כפתור, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן, ו תבשיל שעועית ירוקה ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הבצל: בשקית גדולה zip-סגור, לשלב קמח תירס וקמח אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים בצל ושקית שייק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
3
הסר בצל מהתיק; לנער את כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גס
4
ממלאים מחבת כבדה תחתית גדולה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) עם 1/2 אינץ ' של שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
חום שמן על חום בינוני גבוה עד חם מנצנץ. (כדי לבדוק את השמן שלך, טיפה אחת פרוסת בצל לתוכו. הבצל צריך לרחוש כאשר הוא פוגע בשמן. אם לא, השמן לא חם מספיק.) מטגנים קומץ בצל, על 4-5 קבוצות, עד חום זהוב ופריך. (אל תצטופפו במחבת בזמן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר בצל משמן באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מניחים על צלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. אם תרצה, מתבלים במלח לפי הטעם. חזור עם הבצלים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
עבור התבשיל: מחממים תנור ל 350ºF. בסיר בינוני, חום 2 כפות שמן זית מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים 1 3/4 כוסות חלב ותימין. מביאים לרתיחה. לאחר התערובת רותחים, לשלב הנותרים 1/4 כוס חלב ושתי כפות קורנפלור. מערבבים במרץ עם מזלג לשלב חלב קורנפלור. במהירות להקציף בקורנפלור. אפשר להרתיח במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מהחום. להפחית את החום לנמוך. אפשר להתבשל במשך שלוש דקות. מלח ופלפל לפי הטעם.