תבשיל תפוחי אדמה, נקניק ותרד לארוחת בוקר
תפוחי אדמה, נקניק, ותבשיל ארוחת בוקר תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. אם יש לך gruyère, חמאה, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו תבשיל תפוחי אדמה, נקניק ותרד לארוחת בוקר, תבשיל תפוחי אדמה, נקניק ותרד לארוחת בוקר, ו תבשיל תרד עם נקניק וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה בשליש העליון של התנור; preheatto 177°.
להקציף ביצים, שמנת, 1 1/2 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל בקערה גדולה; להפריש.
ממיסים 1 כף חמאה ב 12 " ברזל יצוק ornonstick ovenproof מחבת על mediumheat.
מוסיפים נקניקיות ומבשלים, הופכים לעתים קרובות, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
הוסף כרישה למחבת.מתבלים במלח; מבשלים עד נבול, בערך 5 דקות.
להמיס 3 כפות חמאה באותו מחבת חום overmedium.
מוסיפים תפוחי אדמה, מתפשטים בשכבה זוגית. מבשלים בלי לערבב untilbottom וקצוות הם פריך ו goldenbrown, על 10 דקות. שקופית תפוחי אדמה pancakeont צלחת גדולה. הפוך על צלחת אחרת גדולה. ממיסים 1 כף חמאה במחבת.שקופית פנקייק תפוחי אדמה למחבת, שחוםלמעלה; לבשל עד למטה הוא חום זהוב, על 10 דקות.
פיזור תרד, כרישה, ונקניקיות תפוחי אדמה sausagesover, כל אחד בשכבה אפילו.מתבלים במלח ופלפל, ואז יוצקים תערובת inegg.
אופים עד התבשיל נפוח וזהבבראון, 35-40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת חדר.