תותים ושמנת פבלובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תותים ושמנת Pavlovan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 303 אוהדים. אם יש לכם בתוספת 2 כפות סוכר מגורען, שקדים טחונים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פבלובה שוקולד עם תותים ושמנת, קקאו ניב פבלובה עם תותים בלסמיים ושמנת, ו פבלובה קרם פטל.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 285°f. גריז וסוכר את הצדדים של שני מחבתות עוגה 9 אינץ'. קו תחתית עם נייר קלף.
בקערה קטנה, להקציף 1 1/2 כוסות סוכר עם קורנפלור; להפריש.
מניחים חלבונים ביצה נקי, יבש, קערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט. הכה במהירות בינונית עד מקציף.
מוסיפים שמנת של טרטר ומלח. הגדל מהירות גבוהה בינונית והכה לשיא רך.
עם ריצת מיקסר, מוסיפים לאט תערובת סוכר / קורנפלור. המשך להכות עד שיא נוקשה, 3 עד 5 דקות. להפחית מהירות נמוכה ולהוסיף וניל.
הסר קערה ממיקסר ולקפל שקדים טחונים עם מרית גומי.
מחלקים את הקצפת בין המחבתות להחליק את צמרות.
מפזרים שקדים פרוסים על גבי.
אופים עד לצבע המרנג הוא בז ' בהיר והחלק העליון מרגיש פריך, אבל המרכז הוא עדיין רך, 50 עד 60 דקות.
מחבתות העברה למתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בעוד מרנג הם קירור, לזרוק תותים עם 1 כף סוכר. באמצעות מיקסר מצויד מצורף שוט, קצפת עם סוכר כף הנותרים כפית וניל על מהירות בינונית עד שיא רך. שמור מקורר עד מוכן להרכיב.
הפעל סכין לאורך קצה פנים של מחבתות בזהירות להפוך מרנג על צלחות.
מניחים מרנג אחד על צלחת הגשה, למעלה בצד.
מורחים חצי תותים עם מיץ על מרנג למעלה עם חצי קצפת.
מניחים מרנג שני על גבי, למעלה עם שמנת, ולאחר מכן תותים. אבק עם סוכר של ממתקים ומגישים מיד.