המתכון איטי לבישול כרוב ירוק יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 6 שעות ו-50 דקות. זה מנות ראשונות יש 286 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף, פלפל קאיין, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כרוב ירוק מבושל איטי, כרוב ירוק מבושל איטי, ו גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקרס חזיר או מקלות עוף הודו בבישול איטי 3 ליטר או גדול יותר; להפריש.באמצעות הידיים, להסיר את העלים collard מן הגבעולים הקשים להשליך את הגבעולים. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס, ואז לשטוף ולייבש אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוף
כרוב ירוק
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מחממים את השמן בסיר גדול, רחב תחתית מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף את מרק או מלאי, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. מערבבים בירקות קומץ בכל פעם, הוספת עוד כפי שהם נובלים, עד שהם כולם בסיר.כבה את החום ולהוסיף 1 כף של חומץ, סוכר, מלח נמדד, פלפל נמדד, קאיין ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
ירוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לבישול האיטי.מכסים ומבשלים עד הירוקים הם רכים מאוד, על 4 עד 5 שעות על גבוה או 5 עד 6 שעות על נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
הסר את הקרסוליים חזיר או מקלות עוף ללוח חיתוך. כאשר הם קרים מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות (להשליך את העור והעצמות), לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס, ומערבבים אותו בחזרה לתוך הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מקלות תיפוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ירוק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
להוסיף את כפית הנותרים של חומץ ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.